Головна » 2019 » Квітень » 23

23.04.2019 року в на базі Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зачепилівської селищної ради відбувся семінар з цивільного захисту «Діяльність закладу освіти з питань навчання учасників освітнього процесу діям у надзвичайних, аварійних ситуаціях». На семінар були запрошені керівники ЗЗСО та відповідальні за цивільний захист в закладах освіти, представники Зачепилівського районного сектору ГУ ДСНС України в Харківській області.

    Систему роботи закладу з цивільного захисту у відповідності до сучасних вимог представили директор Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Буланов Ю.І. і заступник директора з НВР Гвоздік С.В. В програмі показового Дня ЦЗ - тренування з відпрацювання  евакуації учнів школи на випадок пожежі, лінійка,  присвячена Дню цивільного захисту, показові вправи щодо дій в надзвичайних ситуаціях, уроки «Основ здоров’я&raq ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 23.04.2019 | Коментарі (0)

18 квітня 2019 року на базі Харківського гідрометеорологічного технікуму Одеського екологічного університету проходила відкрита обласна комплексна природнича олімпіада серед учнів 9-11 класів. Олімпіада проводиться щорічно, беруть участь учні як міських, так і сільських шкіл. В цьому році учасниками стали понад 300 учнів з закладів освіти Харківської області. Зачепилівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів представляли учні 9-А класу Гребінник Андрій, Ніколенко Іван та учень 10-А класу – Терновий Ярослав. Результатом активної та змістовної підготовки є призове ІІІ місце, яке посів Терновий Ярослав (вчитель Бондарь О.О.). Миколаївську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів представляла команда у складі 6 учасників. Лебідь Анастасія, учениця 11 класу, посіла ІІ місце (вчитель Фатєєва С.О.). Не дивлячись на різнорівневі складні запитан ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 23.04.2019 | Коментарі (0)

http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml