Головна » 2021 » Травень » 28 » Чернещинський садок випустив своїх пташенят у доросле життя
16:35
Чернещинський садок випустив своїх пташенят у доросле життя

28 травня у дошкільному підрозділі Чернещинського навчально – виховного комплексу (ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ) шестеро вихованців попрощалися із стінами рідненького дитячого садочка.

Привітати маленьких випускників завітали керуючий справами, (секретар) виконавчого комітету  Зачепилівської селищної ради Наталія Левицька та заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Світлана Пашкова.

Діти в цей день отримали не тільки слова привітань, але й подарунки від ініціативної групи «РЕВЕРС», Зачепилівської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту.

 Концерт, маленькі випускники, присвятили своїм вихователям та батькам, адже саме вони створюють усі умови, щоб виявити таланти та вміння дитини, розвинути їх. Декламуючи вірші, діти прославляли рідний садок, висловлювали свої мрії на майбутнє.

Дитинство – найбезтурботніший, щасливий час. Скільки разів, вже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і думаємо – який же це щасливий світ! Тож нехай у кожного сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов’язково здійсниться дитяча мрія.

 

Переглядів: 117 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml