Головна » 2019 » Травень » 7 » Фестиваль сучасної патріотичної пісні « Пісня єднає, на мир надихає!», присвячений пам’яті Юрія Миколайовича Коновода
17:07
Фестиваль сучасної патріотичної пісні « Пісня єднає, на мир надихає!», присвячений пам’яті Юрія Миколайовича Коновода

Усе більше віддаляються від нас грізні роки Другої світової війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними, їх не стерти ні з пам’яті народної, ні зі скрижалей історії.

        

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Свята пам’ять про війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

І щоби в сучасного підростаючого покоління учнів духовними цінностями, найвищими чеснотами були священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну й сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої незалежної держави у Зачепилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 7 травня на сцені РБК проведено фестиваль сучасної патріотично пісні « Пісня єднає, на мир надихає!», присвячений пам’яті Юрія Миколайовича Коновода,  вчителя історії, який проходив службу в Афганістані, але трагічно загинув 23 квітня в зоні АТО.

 

Переглядів: 301 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml