Головна » 2021 » Березень » 30 » Формуємо стійкий інтерес здобувачів освіти до уроків фізики
11:00
Формуємо стійкий інтерес здобувачів освіти до уроків фізики

Складовою методичної  системи навчання  при вивченні фізики є дослідницька діяльність та практична робота здобувачів освіти, що забезпечує формування в них необхідних практичних умінь, дослідницьких навичок та особистісного досвіду експериментальної діяльності.

Переконатися в цьому мали змогу вчителі фізики закладів загальної середньої освіти Зачепилівської  громади, долучившись до практичного семінару, який відбувся в онлайн - режимі 30.03.2021 на базі Бердянського НВК, за сприяння КУ «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Досвідом роботи  за темою «Формування ключових  компетентностей учнів на уроках фізики»  поділилася  з присутніми Казанцева Юлія Миколаївна.

Учасники заходу ознайомилися з шляхами формування ключових компетентностей учнів на різних етапах вивчення  фізики; з традиційними та інноваційними  підходами у сфері вивчення предмету; методами стимулювання  пізнавального інтересу  здобувачів освіти, з використанням  проблемних ситуацій, експериментальних задач,  демонстрації дослідів та застосування інтерактивних вправ на прикладі вивчення теми «Атмосферний тиск».

Переглядів: 171 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml