Головна » 2018 » Серпень » 17 » Готовність закладів освіти до нового навчального року.
08:30
Готовність закладів освіти до нового навчального року.

       15-16.08.2018  комісією  по оцінюванню підготовки закладів освіти підпорядкованих  Зачепилівській селищній раді  проведено перевірку стану готовності закладів освіти до початку нового  навчального року.

Огляд проводився згідно розпорядження Зачепилівської селищної ради  «Про організацію проведення щорічного огляду по підготовці  закладів освіти  до нового 2018/2019 навчального року»  від 06.08.2018 № 78.  Комісія відвідала 3 заклади  загальної середньої освіти та 2 філії,  3 заклади дошкільної освіти та 2 дошкільні підрозділи,  де ознайомилася з результатами проведеної роботи щодо покращення умов для навчання та перебування учнів (вихованців) у закладах.

  • комісії відзначили великий обсяг проведених ремонтних робіт у закладах освіти за рахунок коштів державного, обласного, районного бюджетів та позабюджетні кошти. Члени комісії звертали увагу на створення умов для навчання учнів 1-х класів в рамках Нової української школи.

 

 

 

 

 

 

Особливу увагу приділено забезпеченню безпеки під час перебування дітей у закладах освіти.

У колективів закладів освіти ще є час для повного укомплектування навчальних кабінетів та остаточної готовності до зустрічі школярів та вихованців в оновлених стінах кожного освітнього закладу.

Переглядів: 445 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml