Головна » 2020 » Грудень » 9 » І (ОТГ) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН
09:28
І (ОТГ) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

04.12.2020 дистанційно проведено І (ОТГ) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Метою конкурсу є виявлення та підтримка інтелектуально і творчо обдарованої молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

У конкурсі-захисті взяли участь чотири учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради: один – Зачепилівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, два – Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів, один – Бердянський НВК.

За результатами всіх етапів конкурсу два учні визначені для участі в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради вітає переможців І етапу конкурсу-захисту  та їх керівників і бажає плідних результатів у ІІ етапі.

Переглядів: 185 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml