Головна » 2019 » Жовтень » 9 » І знову УСПІХ, і знову ПЕРЕМОГА
15:25
І знову УСПІХ, і знову ПЕРЕМОГА

З метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, залучення учнів до науково-дослідницької діяльності, відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2019 рік  КЗ «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» проведено Х Всеукраїнську науково-технічну виставку-конкурс молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України». Учасником цього конкурсу була учениця 11 класу Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гаглоєва Ірина з проектом «Тверді побутові відходи: екологічні проблеми та можливі шляхи їх вирішення» у номінації «Екологія та ресурсозбереження» (керівник Іванова Наталя Олександрівна).
За результатами участі Ірина ввійшла в список переможців і призерів І (обласного) етапу Х Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України», посівши ІІІ місце.
Відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради вітає Зачепилівську ЗОШ І-ІІІ ступенів з її черговою перемогою та бажає подальших успіхів та перемог її здобувачам освіти.
 

 

Переглядів: 251 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml