Головна » 2019 » Жовтень » 15 » Канікули – не для вчителів
16:53
Канікули – не для вчителів

        15.10.2019 на базі Бердянського НВК «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» пройшов семінар вчителів української мови та літератури за темою «Впровадження продуктивного навчання на уроках української мови та літератури», який підготувала та провела Жиленко Людмила Володимирівна. Метою заходу було передати вчителем свій досвід шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів, прийомів і форм педагогічної діяльності; сформувати мотиваційну, теоретичну та практичну готовність педагогічних працівників до інноваційної діяльності; стимулювати учасників семінару до пошуку, творчості; створити умови для обміну досвідом роботи, педагогічними знахідками та професійного зростання. 
В ході семінару розглядалися два питання: теоретичне – презентація- тренінг «Впровадження продуктивного навчання на уроках української мови та літератури» та практичне – майстер-клас «Робота над проектом із використанням елементів програми продуктивного мислення».
В семінарі взяли участь вчителі української мови та літератури з закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради, адміністрація Бердянського НВК та працівники методичного кабінету.

 

 

Переглядів: 273 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml