Головна » 2019 » Квітень » 4 » Канікулярний тиждень у вчителів Зачепилівської селищної ради
16:25
Канікулярний тиждень у вчителів Зачепилівської селищної ради

У дні весняних шкільних канікул вчителі Зачепилівської селищної ради вдосконалили свою  майстерність з питань використання різних форм роботи зі здобувачами освіти, які позитивно впливають на підвищення результативності освітнього процесу, відвідавши семінари, засідання методичних об’єднань, нараду  керівників закладів освіти.

Так 02.02.2019 вчителі, які викладають предмети в 10,11-х класах і предмети яких щорічно виносяться на ЗНО, разом з керівниками своїх закладів були присутні на нараді, де розглядалося питання щодо підготовки, проведення та відповідальності за результативність учасників ЗНО-2019.

Цього ж дня пройшли засідання методичних об’єднань вчителів української мови та літератури (керівник Чуб Т.М.), географії (керівник Давиденко Ю.О.), Захисту Вітчизни (керівник Падалка В.Л.) та практичний семінар за темою «Активізація пізнавальної діяльності на уроках математики», який провела Авакян В.М. – вчитель Лебязької філії Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

04.04.2019 знову ж таки продовжили роботу засідання методичних об’єднань вчителів фізичної культури (керівник Геков О.А.), хімії (керівник Іванова Н.О.), біології (керівник Білоус Н.Б.), семінар-практикум «Тестові технології як один із засобів оцінювання ключових і предметних компетентностей учнів на уроках історії», який провів Буланов Ю.І. – вчитель Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та практичний семінар для вчителів російської мови та зарубіжної літератури за темою «Кулінарні нотатки. Як приготувати смачний урок», який провела вчитель Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Перерва З.В.

Одним з основних питань, які розглядалися на засіданнях МО, було шляхи підготовки випускників 11-х класів до ЗНО та ДПА, 9-х класів –  до ДПА в закладах загальної середньої освіти в 2018/2019 навчальному році.

В роботі вищезазначених заходів взяли участь працівники методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради.

На засідання методичних об’єднань та семінари було запрошено та взяли участь педагогічні працівники закладів освіти та методичного кабінету Зачепилівської селищної ради.

 

Переглядів: 387 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml