Головна » 2020 » Грудень » 22 » ХX Всеукраїнський конкурс учнівської творчості
18:02
ХX Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

З 01 листопада 2020 року до 25 лютого 2021 року проводиться ХX Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходить у чотири етапи під гаслом «Об єднаймося ж, брати мої!».У грудні місяці в закладах загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради проведено І (шкільний) та ІІ (ОТГ) його етапи за темою: «Торуй свій шлях – той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус) у номінації «Література».

Зачепилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та Лебязька філія Зачепилівської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів представили шість учнівських робіт.

У конкурсних роботах висвітлено життєвий шлях земляків, які зробили значний особистий внесок у розвиток свого регіону, державного життя, різних галузей матеріальної і духовної діяльності українського народу. У роботах описана діяльність місцевих організацій, пов’язана з процесами українського державотворення.

 Для участі в ІІІ (обласному) етапі конкурсу журі визначило дві роботи. Це робота Винник Ангеліни і Толстої Каріни  за темою «Стукотить у грудях грудочка любимої землі» (вчитель Грамма Л.М.) та Стефановського Артема – «Космодром Байконур – його доля» (вчитель Чуб Т.М.).

Переглядів: 157 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml