Головна » 2021 » Лютий » 11 » Креативний вчитель – ефективний урок
09:42
Креативний вчитель – ефективний урок

Як побудувати сучасний урок біології, щоб він не перетворився на банальну лекцію? Інтерес до цього питання не випадковий: оновлення системи змісту освіти ставить перед вчителем  складні і відповідальні завдання: забезпечити формування ключових і предметних компетентностей у здобувачів освіти та сформувати в них вміння і навички самостійно опрацьовувати новий матеріал, розвивати критичне мислення та   пізнавальну активність.

9 лютого 2021 року на базі Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено в on-line режимі практичний семінар для вчителів біології закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради.

Досвідом роботи  за темою «Формування ключових компетентностей здобувачів освіти на уроках біології за допомогою сучасних інноваційних технологій   та прийомів  розвитку критичного мислення» з учасниками заходу поділилася вчитель біології Зачепилівської  школи І-ІІІ ступенів Надія Борисівна Білоус.

Під час практичної частини присутні познайомилися з новітніми підходами до організації навчання які дають змогу побудувати урок біології на зовсім новому рівні,  допомагають не тільки  ефективно здобува­ти нові знання, а й критично й реально досліджу­вати нову інформацію, аналізувати й розбирати її на складові, оцінювати нові ідеї, визначати пріоритети та загальну цінність нових знань на основі власних потреб і цілей.

Переглядів: 185 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml