Головна » 2019 » Березень » 1 » Методичні заходи
14:51
Методичні заходи

    Тиждень, який минає,  був насичений різноманітними науково-методичними заходами обласного рівня, за участю педагогічних працівників закладів освіти Зачепилівської селищної ради.

            26.02.2019  директор Зачепилівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів Ю.І. Буланов та завідувач Зачепилівським дитячим дошкільним закладом І.М. Порціян відвідали семінар для директорів закладів загальної середньої освіти та завідувачів дошкільних закладів з питань цивільного захисту закладів освіти.

            27.02.2019 вчителі Зачепилівської школи  - Сухорукова В.М.,Ніколенко М.О., Грамма Л.М. стали учасниками  авторського  науково-практичного семінару доцента Київського університету імені Бориса Грінченка, завідувача кафедри гуманітарних дисциплін Технічного ліцею НТУУ «КПІ», автора підручників з української мови та літератури, дидактичних матеріалів для  підготовки до ЗНО з української мови та літератури Авраменка ОМ., який відбувся на базі КЗ «Харківська обласна Мала академія  наук» Харківської обласної ради.

            Цього дня, культорганізатор КЗ «Будинку дитячої та юнацької  творчості» Бесчасна В.Я. відвідала науково-практичний семінар  для педагогів- координаторів учнівського самоврядування за темо. «НУШ: формування громадянина – патріота засобами учнівського самоврядування», в рамках методичного марафону «НУШ: виховання на цінностях».

            27 лютого, вчитель Зачепилівської ЗОШ Дубина Л.І. взяла участь у роботі семінар – тренінгу «Інтерактивні форми і методи освітнього процесу, спрямовані на формування здоров’язбережувальної компетентності учнів», в рамках Школи молодого фахівцям – учителя основ здоров’я.

            28.02.2019 проведено майстер-клас з підготовки учнів ЗНО з української мови та літератури на засадах індивідуального підходу в межах регіонального освітнього проекту «Модернізація  змісту та форм роботи з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання в закладах загальної середньої освіти» учасниками якого стали вчителі – мовники  Миколаївської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Тума Н.О. та  Бердянського НВК Жиленко Л.В.

Переглядів: 387 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml