Головна » 2019 » Вересень » 24 » Міжнародний семінар
08:50
Міжнародний семінар

Міжнародний семінар «Європейські цінності та компетентності у роботі закладів освіти, культури, охорони здоров’я, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування: формування, впровадження і моніторинг»

Відповідно до Плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської молодіжної організації «Серце до серця» директор Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миргородська Ольга Володимирівна була учасником Міжнародного семінару «Європейські цінності та компетентності у роботі закладів освіти, культури, охорони здоров’я, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування: формування, впровадження і моніторинг», в ході якого відвідала Польщу, Литву та Латвію.

Для учасників семінару було проведено дві сесії:

  • Сучасний стан реалізації політики у сферах культури, освіти й охорони здоров’я; співпраця органів виконавчої влади та місцевого самоврядування» ( м. Вільнюс),
  • Латвійський досвід у реалізації політики у сферах культури, освіти й охорони здоров’я; співпраця органів виконавчої влади та місцевого самоврядування» ( м. Рига).

Учасники семінару здійснили також екскурсійну поїздку до міста Варшава (Польща) «Старе місто Варшава – місце історичних подій і легенд».

Ольга Володимирівна почерпнула багато корисної інформації для своєї роботи як керівника закладу освіти.

 

Переглядів: 293 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml