Головна » 2021 » Травень » 25 » На часі - технологічна освіта
10:09
На часі - технологічна освіта

24 травня  проведено міжрегіональний науково-практичний семінар за темою «Сучасні підходи до моделювання освітнього процесу з предметів «Трудове навчання»  та «Технології» для керівників ТМО вчителів трудового навчання, консультантів Центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

Організаторами заходу виступили  Центр  громадянського виховання Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної  освіти»  спільно з Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної  освіти ім. М.В. Остроградського та Полтавським національним педагогічним університетом  ім. В.Г. Короленка.

Під чаc семінару було розглянуто ряд актуальних питань щодо визначення  місії технологічної освіти та її стратегічних  напрямків розвитку; концептуальних засад  моделювання освітнього процесу з предметів  технологічного компоненту,  в рамках впровадження Державного стандарту базової  середньої освіти; підвищення якості освіти, шляхом застосування інформаційних технологій; підвищення професійної компетентності вчителів для реалізації проєктно-технологічної діяльності учнів на уроках трудового навчання і технологій, вибору проєктів, модулів навчання та їх впровадження в освітній процес; удосконалення дидактичної, методичної та практичної підготовки вчителів в умовах змішаного навчання.

У заході взяли участь Іванов Віктор Михайлович – вчитель Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник ТМО  вчителів  предметів  «Трудове навчання  та «Технології», Коломієць Лариса Вікторівна – консультант ЦПРПП.

Переглядів: 127 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml