Головна » 2022 » Серпень » 30 » Нарада керівників закладів освіти Зачепилівської селищної ради
12:00
Нарада керівників закладів освіти Зачепилівської селищної ради

30.08.2022 року відділом освіти, молоді та спорту спільно з КУ «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено серпневу конференцію у формі наради з керівниками закладів освіти Зачепилівської селищної ради.

Враховуючи воєнний стан, цьогорічна зустріч пройшла в форматі онлайн-засідання на тему «Організація освітнього процесу у період воєнного стану».

Розпочалася конференція з виступу начальника відділу освіти, молоді та спорту Олександра Зеленського, який привітав педагогів із початком нового навчального року. «У зв’язку з воєнним станом, 2022-2023 навчальний рік ми розпочинаємо дистанційно. Наше спільне завдання – створити атмосферу довіри й взаємоповаги, забезпечити дітям рівний доступ до якісної освіти. Дарувати знання і набувати їх – це нелегкий труд. Перед вами дуже багато роботи, тож давайте матимемо мужність і здатність триматися разом заради змін на краще, заради нашого спільного добробуту, заради нашої країни, заради наших дітей!», зазначив Олександр Миколайович.                            

Відповідно до статтей 12, 25 підпункту 13 п.3 розділу ХІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про освіту», статей 32, 33, 34, 35 Закону України «Про повну загальну середню освіту», з метою приведення  установчих документів закладів освіти у відповідність до діючого законодавства закладів загальної середньої освіти перейменовано на ліцеї.

Олександр Миколайович  зосередив  увагу керівників закладів щодо приведення ділової документації у відповідність до установчих документів.   

Директор КУ «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» ознайомила керівників із особливостями організації освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році.

Директор КЗ «Миколаївський ліцей» Ольга Миргородська поділилась досвідом щодо налагодження педагогічного процесу в умовах дистанційного навчання: комунікація між учителем та учнем.

Заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Світлана Пашкова проінформувала щодо дій населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру .

 

Переглядів: 190 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml