Головна » 2019 » Квітень » 22 » Науково-практична конференція учнів-членів МАН «Україна очима молодих»
08:12
Науково-практична конференція учнів-членів МАН «Україна очима молодих»

У Львові 17-19 квітня відбулася Міжнародна науково-практична конференція учнів-членів МАН «Україна очима молодих», яку проводили Міністерство освіти і науки України, Національний центр «Мала академія наук України» та Львівська обласна Мала академія наук. Конференція об’єднала допитливих, кмітливих, соціально-відповідальних юних науковців. Цей захід приваблює дітей, які не бояться складних тем, пропонують несподівані рішення своїх наукових розвідок.

Харківську область представляли п’ять учасників, серед яких була учениця 11 класу Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ст. Перерва Богдана. Вона виступила з доповіддю на тему «Зайнятість населення Зачепилівського району: проблеми та шляхи їх вирішення». Програма конференції була досить насиченою: урочисте відкриття у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, екскурсія містом, робота в секціях (виступи учасників), святкова вечірка, урочисте закриття.

Враження від поїздки від Богдани: «Три дні у Львові – це просто неперевершено! Тепла, дружня атмосфера, нові знайомства, високий рівень проведення конференції, комфортні умови проживання, добре продумана програма перебування зробили три дні просто незабутніми! А у Львів закохалася з перших хвилин раз і назавжди. Собор Святого Юра, костел Свв.Ольги і Єлизавети, каплиця Боїмів, ратуша (її башта - найвища в Україні, 65 м, але я їх здолала, щоб побачити все місто), львівська копальня кави, кав’ярні, майстерні шоколаду – все вражало і захоплювало! Запам’яталася святкова вечірка, під час якої ми знайомилися, брали участь в різних іграх та тренінгах і просто розважалися. Це було круто! А після Львова був не менш насичений день у Києві і нарешті – такий рідний вечірній Харків. Додому приїхала стомлена, але щаслива. Дякую усім, хто допомагав і підтримував.»

P.S. Відрадно, що учні з невеликого селища Зачепилівка можуть гідно представляти свій регіон, а вчителі Зачепилівської школи докладають зусиль, щоб вони це робили. Тож бажаю їм творчого неспокою, рухатися вперто й упевнено до своєї мети. Попереду – багато випробувань, але так само багато й перемог.

Зоя Перерва, заступник директора з НВР

Переглядів: 302 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml