Головна » 2019 » Квітень » 18 » Навчальні та науково-пізнавальні лекції по підготовці до ЗНО старшокласників ЗЗСО Зачепилівської селищної ради
09:40
Навчальні та науково-пізнавальні лекції по підготовці до ЗНО старшокласників ЗЗСО Зачепилівської селищної ради

17 квітня на базі Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів викладачі Харківського інституту фінансів Київського національного торговельно-економічного університету для учнів 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради провели навчальні та науково-пізнавальні лекції по підготовці до ЗНО з української мови, англійської мови, математики та тренінгове заняття щодо поглиблення та розширення знань учнів з питань економіки та фінансів, розвитку лідерських якостей.

Метою проведених занять з української мови було ознайомити учнів з найтиповішими орфографічними, стилістичними й пунктуаційними помилками та способами їх подолання. Урок проводила доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, кандидат філологічних наук Романова І.В.

Метою заняття з англійської мови стало дати уявлення про найбільш поширені лексичні одиниці та граматичні конструкції, що вживаються в діловому середовищі, тренувати наявні навички аудіювання, говоріння, письма школярів. Лекцію провела доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, кандидат філософських наук Плотнікова Н.В.

Метою заняття з математики було ознайомити старшокласників з типовими помилками, яких допускаться учнів в роботах ЗНО та шляхами їх подолання. Урок проводила доцент кафедри природничо-математичних дисциплін Шульга Н.В.

Тренінгове заняття щодо поглиблення та розширення знань учнів з питань економіки та фінансів провів провідний спеціаліст відділу молодіжної політики Німкович А.І.

Команду викладачі ХІФ очолював директор ХІФ КНТЕУ Сердюков Костянтин Георгійович, який ознайомив майбутніх випускників з основами економічних знань у цікавій та доступній для них формі.

На заняттях разом з учнями були присутні  вчителі української та англійської мов, математики. Учні та вчителі залишилися задоволені участю в цьому повчальному та корисному заході, який відбувся за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради та сприяння Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Переглядів: 511 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml