Головна » 2018 » Липень » 26 » Нелегальна міграція та торгівля людьми
15:37
Нелегальна міграція та торгівля людьми

      Відносини, що виникають у сфері протидії торгівлі людьми, регулюються Законом України «Про протидію торгівлі людьми» №3739VІ від 20.09.2011 року (зі змінами та доповненнями). Одним з основних напрямків державної політики у сфері протидії торгівлі людьми є попередження торгівлі людьми шляхом підвищення рівня обізнаності населення, превентивної роботи, зниження рівня вразливості населення.

      Тому 25.07.2018 відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради взяв участь в робочій нараді суб’єктів соціальної роботи з питань протидії торгівлі людьми, присвяченій відзначенню Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми на тему «Нелегальна міграція та торгівля людьми», яка відбулася в Управлінні праці та соціального захисту населення Зачепилівської районної державної адміністрації.

       Інформацію з даного питання присутнім донесли Бєкєтов В.В.- заступник начальника управління праці та соціального захисту населення, Рижкіна Н.Ю.- головний спеціаліст, Семенець І.Ю.- начальник відділу у справах дітей, сім’ї та питань соціального захисту Зачепилівської селищної ради, Іванова О.Ю. -начальник відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Переглядів: 392 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml