Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Нова школа у нових громадах
20:14
Нова школа у нових громадах

    19 жовтня 2018 року відділ освіти Зачепилівської селищної ради за ініціативи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та за підтримки Харківського центру розвитку місцевого самоврядування провів семінар-тренінг для керівників місцевих органів управління у сфері освіти районних адміністрацій, міських рад, об’єднананих територіальних громад, керівників закладів загальної середньої освіти на тему «Особливості управління освітою в об’єднаних територіальних громадах в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».

   В Зачепилівському районному будинку культури зібралися 88 учасників семінару з Харкова, Зачепилівського, Красноградського, Кигичівського, Сахновщинського районів, Наталинської об’єднаної територіальної громади. В атмосфері співпраці відбувся зацікавлений діалог про актуальні проблеми реформування системи освіти в умовах децентралізації.

  Особливий інтерес викликав емоційний та змістовний виступ начальника відділу освіти, молоді та спорту О.М. Зеленського, який  поділився власним досвідом створення і функціонування органу освіти в Зачепилівській ОТГ.     Радник з муніципальних послуг «Центру розвитку місцевого самоврядування» в Харківській області А.В. Ковтонюк висвітлив проблему демократизації управління освітнім процесом, як складової Нової української школи. З цікавістю слухали учасники семінару виступ Р.С. Дейнеко, начальника відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету Мерефянської міської ради про створення та діяльність  навчально-методичного центру. Родзинкою семінару стало відвідання Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де пройшло секторальне засідання «Надання якісних освітніх послуг в умовах функціонування опорного закладу освіти». Учасників семінару з інноваціями знайомили директор опорної школи С.Є. Коржевич, заступники, вчителі.

 Сповнені новими знаннями та враженнями учасники семінару позитивно оцінили захід, що сприяв формуванню нових компетентностей щодо розвязання основних завдань управління освітою в обєднаних територіальних громадах.

Завантажити всі фото...

Завантажити матеріали, презентації...

Переглядів: 462 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml