Головна » 2019 » Квітень » 22 » Обласний конкурс «Кращий вихователь Харківщини»
08:23
Обласний конкурс «Кращий вихователь Харківщини»

Для забезпечення розвитку творчості та ініціативи вихователів закладів дошкільної освіти, популяризації кращих зразків педагогічного досвіду, вдосконалення іміджу професії вихователя, на виконання обласної Програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2019-2023 роки протягом квітня проводився ІІ (обласний) тур обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2019 році. Заклади дошкільної освіти Зачепилівської ОТГ представляла вихователь Зачепилівського ДНЗ (ясел-садка) «Ромашка» - Валентина Вікторівна Бєкєтова у номінації «Досвідчений вихователь».

Порядок проведення ІІ (обласного) туру конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» передбачав наступні етапи: І етап – теоретичний, ІІ етап – методологічний, ІІІ етап – практичний. На І етапі конкурсанти виконували тестову письмову роботу, що передбачала перевірку їх фахової компетентності, знання теорії та методики дошкільного виховання, педагогіки, психології, а також оцінювалися педагогічні портфоліо учасників. До участі  в ІІ етапі допущено 12 учасниць із 23, у тому числі й Валентину Вікторівну, яка презентувала власний професійний досвід.

Завершували обласний тур конкурсу три учасники, до складу яких Валентина Вікторівна не ввійшла. Проте вона за підсумками всіх етапів ІІ (обласного) туру конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2019 році з 23 його учасників посіла 7 місце.

Відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради вітає Валентину Вікторівну з вдалим виступом на обласному конкурсі «Кращий вихователь Харківщини» у 2019 році та бажає подальших успіхів у педагогічній діяльності їй особисто та колективу Зачепилівського ДНЗ (ясел-садка) «Ромашка».

Переглядів: 421 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml