Головна » 2019 » Серпень » 29 » Обласний педагогічний форум
10:14
Обласний педагогічний форум

28 серпня 2019 року відбувся традиційний обласний педагогічний форум «Роль освіти в зростанні інтелектуального, культурного, духовно-морального, економічного потенціалу суспільства та особистості», представниками якого були і освітяни Зачепилівської селищної ради.

У межах форуму фахівцями КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» було організовано та проведено десять тематичних локацій, що відбулися в аудиторіях Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, та пленарне засідання. У роботі тематичних локацій узяли участь 600 учителів, директорів закладів загальної середньої та професійної, професійно-технічної освіти, завідувачів, вихователів закладів дошкільної освіти, викладачів закладів передвищої освіти, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти педагогічного профілю.

Під час цих заходів обговорено найактуальніші питання освіти Харківщини в умовах Нової української школи. Педагогічною спільнотою окреслено шляхи подальшого реформування сучасного освітнього середовища на 2019/2020 навчальний рік.

Інформацію, отриману на обласному форумі, буде донесено до освітян Зачепилівської селищної ради 30 серпня 2019 року на місцевій серпневій педагогічній конференції.

Всіх з початком нового 2019/2020 навчального року!

Миру, здоров’я, успіхів та нових досягнень на освітянській ниві!

 

Переглядів: 257 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml