Головна » 2021 » Травень » 27 » Особливий день у Рунівщинському ДНЗ (ясла - садок) «Сонечко»
17:15
Особливий день у Рунівщинському ДНЗ (ясла - садок) «Сонечко»

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

27.05.2021 року гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Рунівщинському ДНЗ (ясла – садок) «Сонечко».

 Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м’ятається малечі надовго та зали­шать добрі спогади про час перебування у  садочку.     

Випускники, які урочисто під звуки вальсу ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка,чарівні маленькі Попелюшки у бальних платтях та елегантні, повні чоловічої гідності хлопчаки. 

Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців та вмінні складати шкільного рюкзака.

На святі побувала заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Світлана Пашкова, яка привітала маленьких випускників вручила їм подарунки від ініціативної групи «РЕВЕРС», Зачепилівської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту.

Працівники садочка, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах.

Переглядів: 136 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml