Головна » 2018 » Травень » 30 » Оздоровчо-відпочинкову кампанію 2018 року розпочато!
09:45
Оздоровчо-відпочинкову кампанію 2018 року розпочато!

    Літо! Для учнів це  час, коли вони мають можливість відпочити від шкільних  клопотів, зміцнити своє здоров`я, розширити коло знайомих,  знайти нових друзів та зайнятися цікавими справами.

 29 травня розпочали свою роботу пришкільні табори відпочинку  з денним перебуванням при Зачепилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів та Бердянському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів  - ДНЗ».  

Організовуючи літнє оздоровлення для 702 дітей, педагогічні колективи закладів освіти Зачепилівської селищної ради спланували виховну роботу так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі; відчула себе сильною, творчою особистістю; збагатилася  духовно і почувала себе комфортно протягом всієї табірної зміни.

          Наскільки цей відпочинок стане для вихованців активним, пізнавальним, пам’ятним, багато в чому залежатиме  від вихователів – організаторів програм відпочинку, їхньої енергії, наполегливості, любові до дітей, а також уміння пробудити ініціативу і самостійність своїх вихованців,  організувати творчі колективні справи. Адже виховний процес з дітьми в таборі має поєднати відпочинок, працю, спорт з пізнавальною, естетичною, оздоровчою діяльністю,  створити у них хороший  емоційний  настрій, додати  почуття романтики в їхнє повсякденне життя. Та серед всіх завдань, головним завданням  працівників таборів  є збереження життя та здоров’я своїх вихованців.

          Отже, відпочинково – оздоровчу  кампанію розпочато!

 

Переглядів: 453 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml