Головна » 2019 » Червень » 24 » Оздоровчу кампанію в пришкільних таборах завершено
16:34
Оздоровчу кампанію в пришкільних таборах завершено

Літньої, веселкової пори канікули для дітей є найулюбленішим часом, коли можна по-справжньому відпочити. І поки тривала робота пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням при закладах загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради, для всіх вихованців табірної зміни були створені умови для змістовного, цікавого дозвілля: проведено різноманітні екскурсії та подорожі, інтелектуальні, спортивні, гумористичнні, мистецькі, музичні конкурси.

У цьому році 724 дітей мали змогу відпочити у 3 пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням з 3 червня по 21 червня 2019 року. Дні в таборах відпочинку були насиченими та яскравими. Для бажаючих покращити свої знання з іноземної мови  функціонували мовні загони.

Щоденна робота таборів була побудована на засадах національно-патріотичного виховання. Діти дізнавалися про культурну і духовну спадщину українського народу, співали українські пісні, розповідали вірші, ділилися звичаями й традиціями окремих родин. Під час заходів велика увага приділялася вихованню товариськості, дружби, любові до ближнього, моральних якостей людини.

Табірна зміна завершилася святковими урочистостями, під час яких було підведено підсумки оздоровчої кампанії 2019.

Попереду літня веселкова пора канікул – найулюбленіший час всіх школярів. Тож бажаємо всім по – справжньому відпочити та з оновленими силами зустріти новий навчальний рік!

Переглядів: 314 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml