Головна » 2020 » Серпень » 14 » Підготовка до нового навчального року: методичні заходи
16:09
Підготовка до нового навчального року: методичні заходи

З метою ефективної організації підготовки до нового 2020/2021 навчального року працівники відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради долучилися до участі в методичних заходах, які проводяться різними  структурами причетними до питань освіти.

 13.08.2020 відбулося декілька таких заходів: Міністерство соціальної політики провело вебінар з питань реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 586 «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби  наслідками гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Управління Державної служби якості освіти у Харківській області провело онлайн-семінар за темою «Забезпечення якісної освіти в громаді в умовах децентралізації», а програмою «U-LEAD з Європою» проведено онлайн-семінар на тему «Огляд «Положення про Центр професійного розвитку педагогічних працівників». Обговорення кроків по створенню Центрів професійного розвитку».

Питання, пов’язані з організацією та проведенням здобуття освіти в закладах у 2020/2021 навчальному році, буде донесено до педагогічних працівників на серпневій конференції освітян.

Переглядів: 230 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml