Головна » 2021 » Квітень » 8 » Підсумки участі в ІІ (обласному) турі обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2021 році
13:10
Підсумки участі в ІІ (обласному) турі обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2021 році

Відповідно до Програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2019-2023 роки протягом березня - квітня 2021 року проводився І (ОТГ)  та ІІ (обласний) тур обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2021 році у дистанційному форматі. Заклади дошкільної освіти Зачепилівської ОТГ представляла Ірина ІГНАТЮК,  вихователь Зачепилівського ДНЗ (ясел-садка) «Ромашка»  у номінації «Вихователь дітей старшого дошкільного віку». Конкурс проводився у ІІІ етапи. На І етапі конкурсанти виконували тестову письмову роботу, що передбачала перевірку їх фахової компетентності, знання теорії та методики дошкільного виховання, педагогіки, психології, а також оцінювалися педагогічні портфоліо учасників. До участі  в ІІ етапі допущено 12 учасниць із 32, у тому числі й  Ірину Олексіївну, яка презентувала власний професійний досвід за темою «Розвиток творчих здібностей дітей під час образотворчої діяльності». За підсумками всіх етапів ІІ (обласного) туру конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2021 році з 32 його учасників Ірина ІГНАТЮК посіла 8 місце.

Відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради вітає Ірину Олексіївну з вдалим виступом на обласному конкурсі «Кращий вихователь Харківщини»  та бажає подальших успіхів у педагогічній діяльності їй особисто та колективу Зачепилівського ДНЗ (ясел-садка) «Ромашка».

Переглядів: 163 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml