Головна » 2019 » Лютий » 7 » Підведено підсумки регіонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»
14:32
Підведено підсумки регіонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»

Саме всеукраїнський конкурс «Учитель року» покликаний  підвищувати престижність професії вчителя в нашому суспільстві, виявляти та підтримувати талановитих педагогічних працівників, поширювати кращий педагогічний досвід, вдосконалювати  педагогічну майстерність, досягати  нових горизонтів  в професійній діяльності. 

         Учасником цьогорічного регіонального туру конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Захист Вітчизни» став  Падалка Віталій Леонідович, вчитель Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Зачепилівської селищної ради.  

         Участь у конкурсі вимагала від вчителя  великого емоційного та фізичного напруження.  Зважаючи на специфічність навчальної дисципліни, Віталій  Леонідович вдало   продемонстрував на всіх етапах конкурсних випробувань високий рівень професійної підготовки та педагогічної майстерності, направлений  на виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції, національної самосвідомості та людської гідності, дбайливого ставлення до рідної мови, культури, традицій свого краю.

         05 лютого 2019 року в Комунальному вищому навчальному закладі «Харківська академія неперервної освіти» відбулося спільне засідання оргкомітету і журі, на якому було підбито підсумки та визначено переможців другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

         На підставі загальної суми балів за підсумками двох етапів конкурсу фахове журі присудило Віталію Леонідовичу ІІ почесне місце.

         Тож  щирі вітання з перемогою, професійного зростання і подальших успіхів. І нехай  головним стимулом для професійного самовдосконалення  залишається повага колег та  батьків,   любов до предмету учнів.

Переглядів: 568 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml