Головна » 2020 » Лютий » 21 » Практичний семінар для вихователів дошкільних навчальних закладів
14:35
Практичний семінар для вихователів дошкільних навчальних закладів

19.02.2020 на базі Зачепилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Ромашка» (вихователь Смердюк М.В.) проведено практичний семінар для вихователів за темою «Організація дослідницько-пошукової діяльності дітей дошкільного віку», мета якого підвищити рівень професійної компетентності педагогів щодо організації дослідницької-пошукової діяльності дітей дошкільного віку з використанням інноваційних технологій, надати методичну допомогу (методичні рекомендації) щодо їх використання в організації дослідницько-пошуковій діяльності в ігровій формі.

Робота практичного семінару була проведена двома блоками. В першому – інформаційно-методичному, розглянуто презентацію «Організація дослідницько-пошукової діяльності дітей дошкільного віку», ознайомлено з авторськими технологіями, які слугують орієнтирами організації екологічної освіти дошкільників та презентована методична розробка «Роль гри в ознайомлені  з природним довкіллям старших дошкільників».

В другому блоці – практичному, вихователька разом зі своїми вихованцями продемонстрували учасникам заходу заняття-дослідження  з пізнавально-дослідницької діяльності – у світі природи за темою «Ми маленькі дослідники» (старший дошкільний вік).

В роботі семінару взяли участь вихователі дошкільних навчальних закладів Зачепилівської селищної ради, завідувач Зачепилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Ромашка» Порціян І.М. та методист відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Мирна Н.В. Вихователі-учасники семінару почерпнули  багато корисної інформації для організації роботи в своїх закладах.

Переглядів: 232 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml