Головна » 2022 » Червень » 6 » Привітання начальника відділу освіти, молоді та спорту Олександра Зеленського зі святом останнього дзвоника
15:54
Привітання начальника відділу освіти, молоді та спорту Олександра Зеленського зі святом останнього дзвоника

Дорогі учні, шановні педагоги та батьки!

Сьогодні завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого і після. На жаль, цього року в закладах загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради урочисто не пролунає останній дзвоник, учні не зберуться на шкільному подвір’ї. Але стіни рідної школи тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами. Дуже шкода, що випускники не отримають свята, яке буває раз у житті.

Але Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі.

Для багатьох школярів нетрадиційний останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення.

Дорогі випускники, бажаю вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками.

Висловлюю слова вдячності вчителям, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності.

Дорогі батьки, вітаю вас з Останнім дзвінком, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку.

Зичу добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках!

Цьогорічний дистанційний останній дзвоник запам’ятається надовго, але сподіваємося, що у наступному році ми повернемося до традиційного святкування!


 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту

Олександр ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Переглядів: 165 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml