Головна » 2021 » Березень » 18 » Про проведення циклу просвітницьких заходів Global Money Week у 2021 році для дітей та молоді
10:18
Про проведення циклу просвітницьких заходів Global Money Week у 2021 році для дітей та молоді

За ініціативи Національного банку України проводиться цикл просвітницьких заходів Global Money Week.

 Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) – це цикл освітніх заходів для дітей та молоді, що одночасно проводяться з 2012 року в Україні та понад 170 країнах світу з ініціативи Організації економічного співробітництва та розвитку. Цього року Україна ввосьме приєднається до відзначення Global Money Week.

          Проведення заходів для учнів закладів загальної середньої освіти заплановано на 15 – 21 березня 2021 року. Закладу ЗСО для приєднання до відзначення Global Money Week – 2021 необхідно заповнити форму учасника за посиланням: https://cutt.ly/olwKqZe.

          Передбачено два формати участі в Global Money Week:

1) провести заходи на базі свого закладу освіти;

2) долучитися разом з учнями до заходів, що організовують інші установи.

Із програмою заходів Національного банку України для школярів, навчальними матеріалами та ідеями заходів для самостійного проведення Global Money Week 2021 можна ознайомитися на тематичному сайті: https://events.bank.gov.ua/gmw2021.

          За перебігом інформаційної кампанії Global Money Week 2021 можна слідкувати на сторінці Financial Literacy Ukraine у соціальній мережі Facebook: (https://www.facebook.com/finlitukraine).

          Про результати проведених заходів Національний банк України пропонує закладам освіти повідомити до 02 квітня 2021 року, заповнивши форму звітності за посиланням: https://cutt.ly/zk4Tl3b.

 У разі виникнення запитань звертатися до відповідальної особи з проведення інформаційної кампанії Global Money Week 2021 в Україні Олени Тригуб за тел. (067) 2554468 або на електронну пошту: olena.tryhub@bank.gov.ua

 

Переглядів: 162 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml