Головна » 2020 » Лютий » 27 » Проведено фестиваль Дружин юних пожежних
16:32
Проведено фестиваль Дружин юних пожежних

27 лютого 2020 року на базі Комунальної установи «Зачепилівський районний будинок культури» проведено фестиваль Дружин юних пожежних.

Найвищою соціальною цінністю визнається в Україні людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека, за забезпечення якої відповідає держава. Безпека людей і навколишнього середовища, їх захищеність від впливу шкідливих техногенних, природних, екологічних і соціальних факторів є невід’ємною умовою сталого розвитку суспільства. Найефективнішим у запобіганні лиху є клопітка та постійна просвітницька робота з населенням з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

Одним із впливових методів профілактичної роботи в даному питанні серед дітей є щорічне проведення фестивалю Дружин юних пожежних. Фестиваль проводиться задля навчання підростаючого покоління правилам безпечної життєдіяльності у побуті, розкриття творчих здібностей та організації змістовного дозвілля, виховання у дітей громадянських та патріотичних почуттів.

Позмагатися з закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району з’їхалися юнаки й дівчата, щоб продемонструвати свою майстерність, випробовувати свої сили в різноманітних конкурсах і змаганнях.

Діти змагалися у конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання».

За підсумками журі, переможцями визначено:

І місце – команда Сомівської філії Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зачепилівської селищної ради Зачепилівского району Харківської області

ІІ місце - команда Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зачепилівської селищної ради Зачепилівского району Харківської області

ІІІ місце – команда Бердянський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Зачепилівської селищної ради Зачепилівского району Харківської області.

Результати конкурсів ви можете побачити тут.

Дякуємо всім учасникам за традиційну участь в організації важливого соціального проекту – руху Дружин юних пожежних, як найважливішого із методів комплексу заходів протипожежного виховання дітей, який стає з кожним роком більш цікавим та видовищним. Адже безпечне дитинство – майбутнє країни!

Переглядів: 255 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml