Головна » 2021 » Лютий » 26 » Проведено нараду із керівниками закладів дошкільної освіти Зачепилівської селищної ради
12:07
Проведено нараду із керівниками закладів дошкільної освіти Зачепилівської селищної ради

Під головуванням заступника начальника відділу освіти, молоді та спорту Світлани Пашкової 25.02.2021 року  відбулася нарада із керівниками закладів дошкільної освіти Зачепилівської селищної ради.  

Під час наради було доведено бюджет закладів дошкільної освіти на 2021 рік,  ознайомлено із кадровими змінами,  які відбулись у відділі освіти, молоді та спорту.

Директор КУ «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олена Корінна ознайомила присутніх із функціями та завданнями новоствореної установи.

      Основним питанням було підведення підсумків оперативного вивчення стану роботи з питань додержання вимог законодавства у галузі дошкільної освіти в закладах дошкільної освіти Зачепилівської селищної ради. Кожен із керівників доповів щодо  усунення недоліків, виявлених під час перевірки.

  Також учасники наради взяли участь у  он-лайн  семінарі Державної служби якості освіти у Харківській області на тему «Формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти. Самооцінювання. Частина ІІ.».

      За результатами наради керівники закладів дошкільної освіти отримали ряд доручень та завдань, а також методичні рекомендації до подальшої роботи.

Переглядів: 170 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml