Головна » 2018 » Вересень » 27 » Проведено нараду  суб’єктів соціальної роботи з питань запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми.
08:11
Проведено нараду  суб’єктів соціальної роботи з питань запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми.

        

27.09.2018, в приміщенні управління праці  та соціального захисту населення райдержадміністрації, проведено робочу нараду суб’єктів соціальної роботи з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, торгівлі людьми.

         Під час наради  були розглянуті питання  взаємодії  суб’єктів соціальної роботи: органу опіки і піклування, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту, підрозділів управління праці та соціального захисту населення, селищної ради  у порядку, встановленому законодавством, надання  дитині та особам, які піклуються про неї, необхідної  допомоги,  в запобіганні та виявленні випадків жорстокого поводження з дитиною, проведення розслідування і вжиття заходів щодо припинення насильства згідно з вимогами чинного законодавства.

         В нараді прийняла участь методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Коломієць Л.В.

Переглядів: 314 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml