Головна » 2022 » Січень » 24 » Проведено семінар – нараду вчителів фізичної культури
10:59
Проведено семінар – нараду вчителів фізичної культури

     20 січня  на платформі Google-Meet  в он лайн режимі проведено семінар – нараду вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради за темою: «Розвиток щоденного спорту в закладах освіти:командні спортивні змагання».

Організаторами заходу виступили КУ «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» спільно з КЗ «Зачепилівський будинок дитячої та юнацької творчості».

  Під час наради були розглянуті питання реалізації етапів Концепції розвитку щоденного спорту в закладах освіти, шляхом  новітніх ефективних підходів до організації фізичного виховання здобувачів освіти; проведення  Всеукраїнського позакласного заходу «Урок толерантності» для учнів 5-7  та 8-11 класів, з метою подолання стигм і стереотипів серед учнівської молоді щодо дискримінаційного відношення і нетолерантного ставлення до дітей з особливими освітніми потребами та інвалідністю; підготовки до зональних змагань у IV Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «COOL GAMES» в м. Первомайськ.

В заході взяли участь 11 педагогічних працівників.

Переглядів: 126 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml