Головна » 2021 » Квітень » 21 » Проведено семінар по цивільному захисту
13:16
Проведено семінар по цивільному захисту

20 квітня 2021 року за сприяння відділу освіти молоді та спорту Зачепилівської селищної ради та Комунальної установи «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зачепилівської селищної ради на базі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено семінар-практикум (в дистанційному режимі за допомогою онлайн платформи Google Meet) за темою «Завдання закладів освіти в забезпеченні виконання основних завдань цивільного захисту щодо навчання учасників освітнього процесу діям у надзвичайних ситуація» .

До участі у семінарі були залучені керівники, заступники керівників, практичні психологи, вчителі предмета «Захист України» закладів загальної середньої освіти.

Метою семінару було ознайомити керівників та відповідальних осіб закладів освіти з питань цивільного захисту із системою роботи Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, ефективністю проведення превентивних заходів, спрямованих на зниження ризиків виникнення надзвичайних ситуацій, збереження життя і здоров’я людей.

Ольга Миргородська, директор Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів надала учасникам заходу рекомендації щодо організації та ведення цивільного захисту в закладах освіти, підготовки учасників освітнього процесу до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Надія Тума, заступник директора з виховної роботи Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів ознайомила з алгоритмом дій учасників освітнього процесу під час проведення Дня цивільного захисту.

Віталій Падалка, вчитель предмета «Захист України» Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів ознайомив колег як в рамках вивчення предмету «Захист України», на практиці, можна закріпити з учнями теоретичний матеріал з питань особистої безпеки в умовах загрози та виникнення надзвичайної ситуації, користуватися засобами захисту від її наслідків, вивчити правила пожежної безпеки та основ цивільного захисту.

Світлана Запорожець, заступник директора з навчально-виховної роботи Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів презентувала специфіку здійснення заходів цивільного захисту в умовах інклюзивного навчання.

По завершенню семінару підведено підсумки. Але найважливішим є той факт, що кожен учасник мав змогу переконатися: найголовніше у процесі освіти – здоров’я та безпека дітей.

Переглядів: 197 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml