Головна » 2018 » Грудень » 19 » Проведено зустріч учнів Миколаївської ЗОШ та Бердянського НВК з викладачами ХГУ «Народна українська академія»
14:47
Проведено зустріч учнів Миколаївської ЗОШ та Бердянського НВК з викладачами ХГУ «Народна українська академія»

06.12.2018 учні 10-11 класів Миколаївської ЗОШ та Бердянського НВК здійснили навчальну екскурсію до Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія».

По приїзду школярі відвідали музей академії, де екскурсовод,  студент академії, провів екскурсію, розказав про історію створення навчального закладу, наукові та громадські досягнення випускників академії.

Відповідальний секретар приймальної комісії,  кандидат історичних наук Удовицька Т.А. розповіла про умови прийому до закладів вищої освіти у 2019 році. Кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціології Гога Н.П. надала школярам психологічні поради «Як не розгубитися в незнайомих обставинах».

Кандидат філологічних наук, старший екзаменатор ХРЦОЯО Берест Т.М. провела тренувальний тест по написанню власного висловлювання щодо підготовки учнів до ЗНО з української мови та літератури.

З метою підвищення ефективності підготовки до ЗНО з історії, старшим викладачем ХГУ «НУА» Рябко А. О., надано консультативну допомогу вчителю історії Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Владимирець О.М.  Андрій Олексійович презентував власну розробку опорних конспектів з історії для підготовки до іспитів та системного повторення навчального матеріалу.

Викладачами кафедри була запропонована методична допомога, консультування та рецензування робіт МАН учнів Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Школярі та вчителі отримали якісні орієнтири з підготовки до ЗНО та задоволення від спілкування з викладачами та студентами ХГУ «НУА».

Переглядів: 339 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml