Головна » 2020 » Травень » 5 » Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів
13:27
Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів

Пропонуємо Вам взяти участь у соціологічному опитуванні «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів». Це дослідження проводиться з метою покращення якості правоохоронних послуг та визначення проблем безпеки у районах м. Харкова та Харківської області.

За результатами опитування будуть встановлені пріоритетні напрями забезпечення публічної безпеки і порядку на території Вашого мешкання на поточний рік та оцінено ефективність роботи правоохоронних органів у минулому році.

Пройти опитування можна на комп’ютері, планшеті або смартфоні за посиланнями (натисніть, введіть або скопіюйте посилання у адресну строку браузера):

survey.univd.edu.ua/index.php/448549

або

survey.intellectfound.org/index.php/448549

 

Ви можете також пройти опитування, натиснувши на цей банер на сайті Харківської обласної державної адміністрації (внизу головної сторінки) або Вашої районної адміністрації. Також можливо зайти через наведений QR код з будь якого мобільного пристрою.

Відповіді на запитання займуть у Вас 10-15 хвилин. За необхідності Ви можете перервати заповнення анкети та продовжити її заповнювати у вільний час - для цього натисніть «Продовжити пізніше» у правому верхньому куті екрана, а для повернення натисніть «Завантажити незавершене опитування» у тому ж місці.

Опитування абсолютно анонімне. Результати обчислюватимуться в узагальненому вигляді з групуванням по районах міста та області.

Це щорічне моніторингове дослідження проводиться з 2013 року Харківським національним університетом внутрішніх справ (науково-дослідною лабораторією з проблем протидії злочинності) спільно з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області за підтримки Соціологічної асоціації України, Консультативної місії Європейського Союзу та Харківської обласної державної адміністрації в рамках регіональної Програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Харківської області.

Якщо у Вас виникнуть запитання, Ви можете звернутись до виконавців за адресою: ndl@univd.edu.ua

Переглядів: 239 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml