Головна » 2019 » Серпень » 30 » Серпнева педагогічна конференція освітян Зачепилівщини
14:43
Серпнева педагогічна конференція освітян Зачепилівщини

Традиційно склалося, що напередодні нового навчального року в педагогічних колективах проводяться серпневі педагогічні конференції, завдання яких полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізації її державної політики, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів, а разом із тим загострити увагу на помилках та упущеннях у роботі, намітити шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами.

Саме ці питання піднімалися на конференції освітян Зачепилівщини 30 серпня 2019 року, яка проходила в Зачепилівському будинку культури.

В роботі конференції взяли участь та виступили зі своїми поглядами на освітній процес в закладах освіти Зачепилівського району перший заступник голови Зачепилівської районної адміністрації Ружинська Л.М., перший заступник голови Зачепилівської селищної ради Подколзіна О.В., заступник голови Зачепилівської районної ради Дорошенко С.В., Завада А.А., Сухорукова В.М. та Сухіна Л.М. – представники освітянського загалу: директор школи, вчитель початкових класів та мама другокласника.

Залишився позаду 2018/2019 навчальний рік – ще один рік практичної реалізації основних завдань в умовах реформування освіти. І за цей час освітяни Зачепилівщини намагались максимально забезпечити якісно новий рівень дошкільної, загальноосвітньої та позашкільної освіти, всебічний розвиток кожної особистості як найвищої цінності суспільства. 2018/2019 навчальний рік стартував разом із Новою українською школою. Основною темою прийдешнього і минулого навчального року для всіх є Нова українська школа.

Підводячи підсумки всіх виступів, начальник відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради О.М. Зеленський зазначив, що всі завдання, які стоять перед освітянами, ми зможемо виконати лише разом, в одній єдиній команді, удосконалюючи свою педагогічну майстерність, управлінську діяльність, починаючи від відділу освіти, молоді та спорту до керівника, вчителя і вихователя, що спільними зусиллями освіта Зачепилівщини буде набувати нових барв. Інакше не можна – наше надійне майбутнє народжується в якості сьогоднішньої освіти.

Також він побажав вдалого навчального року, хорошого настрою. Щоб проблеми і негаразди всіх минали. Подякував педагогічним працівникам за гарну підготовку закладів освіти до нового навчального року.

У переддень свята, щиросердечно привітав присутніх з Днем Знань і початком нового навчального року. А на завершення для освітян пролунав шкільний дзвінок, який сповістив освітянам про початок нового 2019/2020 навчального року.

В добру путь!!!

 

Переглядів: 296 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml