Головна » 2021 » Січень » 20 » Розпочато обласний дистанційний фестиваль з комп’ютерної графіки та анімації
17:52
Розпочато обласний дистанційний фестиваль з комп’ютерної графіки та анімації

З 18 січня 2021 року стартує обласний дистанційний фестиваль з комп'ютерної графіки та анімації серед учнів 2-11класів закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради.

                  Цьогорічний  фестиваль проводиться за темами:

- «З Україною в серці (до 30-річчя від дня Незалежності України);

  • «Горить зоря її поезії над краєм» (до 150-річчя від дня народження української письменниці Лесі Українки);
  • «Наука виграє, коли її крила розкуті фантазією» (до 230-річчя від дня народження англійського фізика та хіміка Майкла Фарадея);
  • «Роби те, що не вмієш. Так ти зможеш навчитися» (до 140-річчя від дня народження іспанського та французького художника Пабло Пікассо).

               На фестиваль учасниками  надаються  роботи у номінаціях «Колаж», «Веб-дизайн», «Анімація» (крім робіт, виконаних у програмі MS PowerPoint), «Презентація» (для учнів 2-8-х класів), «Відеомонтаж» (для учнів 9-11-х класів), «Scratch- проекти» (для учнів 2-4 та 5-6 класів).

Учасники  фестивалю надсилають заявки та роботи  на e-mail Центру медіа та інформаційних технологій КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»  festival grafika@ukr.net до 31 березня 2021 року.

Експертами фестивалю  буде визначено кращі роботи, які будуть розміщені для обговорення та оцінювання у мережі http://www. facebook. com/khcompgraf до 22 квітня 2021 р.

Підведення підсумків  обласного фестивалю з комп’ютерної графіки та анімації відбудеться 15 травня 2021 р.

 

Переглядів: 253 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml