Головна » 2018 » Травень » 31 » Розпочато роботу літньої школи для обдарованих дітей.
16:37
Розпочато роботу літньої школи для обдарованих дітей.

        31 травня  розпочала свою роботу Літня школа для обдарованих дітей «Інтелект», відкрита на базі Зачепилівського будинку дитячої та юнацької творчості.  Організатори поставили за мету виявити та відібрати школярів, які мають нестандартне творче мислення, здібності та нахили до наукової творчості, підтримати в подальшому їх розвиток.

         В роботі Літньої школи взяли участь  методист відділу освіти, молоді та спорту Коломієць Л.В., методист БДЮТ Буланов Ю.І., 21 учнів з трьох закладів освіти. Під час  засідання було проведено анкетування,  за результатами якого учасники розподілилися за  філологічним, фізико-математичним, еколого-натуралістичним, суспільно-гуманітарним напрямками, та тестове опитування, на рівень володіння знаннями з історії України, української мови та літератури, природознавства. Деякі питання вимагали від учасників кмітливості та логічного мислення.

         Для того щоб закріпити впевненість дітей в обраному напрямку Ю.І. Буланов зупинився на основних етапах пошуку інформації, продемонстрував сайти які допоможуть зорієнтуватися у виборі теми дослідження; звернув увагу на основні вимоги до оформлення науково-дослідницьких робіт.

         І як заведено в справжній школі, наприкінці засідання учні отримали домашнє завдання. Про успішність його виконання можна буде судити на наступному засіданні, яке, згідно плану роботи Літньої школи, відбудеться 06.06.2018.

Переглядів: 415 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml