Головна » 2018 » Серпень » 29 » Розвиток молодіжного потенціалу та залучення молоді до управління громадою
15:20
Розвиток молодіжного потенціалу та залучення молоді до управління громадою

             Під  такою назвою  28 серпня 2018 року  на базі Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування  проведено семінар, в якому прийняли участь методист відділу освіти, молоді та спорту Коломієць Л.В. та педагог-організатор Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Решетило І.Г.

         Більше 40 представників активної молоді з об`єднаних територіальних громад Харківщини дискутували  на тему своєї ролі в розвитку ОТГ з директором Харківського Центру Діаною Бариновою та експертом з питань розвитку молодіжного потенціалу Олегом Кулінічем. Відбулася презентація "Харківської школи лідерства", що реалізується за підтримки Харківської обласної державної адміністрації. Була презентована електронна бібліотека молодіжного активіста та методичний посібник "Участь молоді в управлінні громадою", що був розроблений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою". Також були обговорені тенденції державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації під час скайп-зустрічей  з Мірославом Скуркою, директором програми «Study Tours to Poland» та  заступником Міністра молоді та спорту України Олександром Яремою.

         Практика проведеного заходу, в черговий раз вказує, що до вирішення актуальних питань місцевого розвитку  потрібно залучати молодих мешканців  об’єднаної територіальної громади. Бо саме вони можуть висувати нестандартні рішення,  ідеї та  пропозиції.

Переглядів: 402 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml