Головна » 2021 » Грудень » 23 » Сертифікація педагогічних працівників
10:37
Сертифікація педагогічних працівників

Сертифікація педагогічних працівників — це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, зокрема з педагогіки та психології, практичних вмінь застосування сучасних методів і технологій навчання. Сертифікація педагогічного працівника відбувається на добровільних засадах виключно за його ініціативою.

Протягом трьох років пілотування проєкту сертифікації педагогічних працівників, у ньому взяло участь 4170 учителів початкових класів зі всієї України, з них успішно пройшли сертифікацію лише 2632 (63%).

За підсумками сертифікації у 2021 році 1025 учителів початкових класів (58,4% від зареєстрованих) успішно пройшли сертифікацію цьогоріч. Серед них і Людмила ГАЛАЙДИЧ, учителька початкових класів Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Сертифікація є одним із щаблів професійного зростання вчителя Нової української школи. Вона допомагає виявити кращих вчителів початкових класів – професіоналів та агентів змін у освіті, готових поширювати свій досвід. Проходила сертифікація з початку року в три етапи – ніби три кроки до успіху: складання ЗНО для вчителів, самооцінювання власної педагогічної майстерності та вивчення практичного досвіду зовнішніми експертами Державної служби якості освіти. 

Випробувати свої сили, подивитися на себе очима інших, впевнитися, що ти на правильному шляху, не боїшся викликів сьогодення і сміливо крокуєш в ногу з часом –  ці завдання ставила перед собою Людмила Володимирівна.   

З поставленими завданнями вчителька успішно справилася. Її майстерність підтверджена Сертифікатом Міністерства освіти і науки України, Державної служби якості освіти та Українського центру оцінювання якості освіти.

          Щиро вітаємо Людмилу Володимирівну із новою вагомою сходинкою у професійному зростанні, зичимо наснаги, сил для творчості та нових успіхів на педагогічній ниві.

Сподіваємось, когорта сертифікованих освітян Зачепилівщини щорічно поповнюватиметься новими іменами.

Переглядів: 133 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml