Головна » 2021 » Березень » 15 » Щоб зробити дитину розумною і розсудливою – зробіть її міцною і здоровою
17:28
Щоб зробити дитину розумною і розсудливою – зробіть її міцною і здоровою

Джерелом формування  відповідального ставлення до власного здоровʼя,  його збереження та зміцнення є період дитинства, значна частина якого припадає на  навчання у школі.

Фізична підготовка в школі сприяє  вихованню морально-вольових якостей та інтелектуальних здібностей здобувачів освіти, забезпечує вдосконалення їх спортивної майстерності.

З метою підвищення професійної компетентності вчителів фізичної  культури 09.03.2021, в дистанційному форматі, на базі Новомажарівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів, проведено практичний семінар, організований Комунальною установою «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних  працівників» Зачепилівської  селищної ради.

Досвідом роботи за темою «Формування здоровʼязберігаючої компетенції  на уроках фізичної культури та в позашкільній роботі», поділився Петро Іванович Лавроненко.

Під час семінару було розкрито основні аспекти  проведення сучасних фізкультурно - оздоровчих заходів з інноваційним підходом, спрямованих на  популяризацію здорового способу життя та рухової  активності; ознайомлено з методикою виконання вправ за темами: «Пульсометрія», «Дихальні вправи під час бігу», «Вправи для відновлення дихання і зняття напруги  під дією фізичного навантаження»; організація змістовного дозвілля учнівської молоді шляхом залучення її до занять гуртка «Пішохідний туризм».

Переглядів: 176 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml