Головна » 2019 » Березень » 1 » Стратегічні напрями  забезпечення публічної безпеки та порядку на території Харківської  області у 2019 році.
14:43
Стратегічні напрями  забезпечення публічної безпеки та порядку на території Харківської  області у 2019 році.

         За ініціативи харківського Регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки  в Україні, при підтримці  Головного управління  Національної поліції в Харківській області 28 лютого на базі м. Красноград проведено семінар-тренінг з кращих практик запобігання  злочинам, що здійснюються неповнолітніми особами . Учасниками заходу були представники різних структур правоохоронних органів, відповідальних служб  по роботі з дітьми, молоддю та кризовими сім’ями з Красноградського, Кегечівського, Сахновщинського та Зачепилівського районів.  В роботі семінару взяли участь Методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Коломієць Л.В. та практичний психолог Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Падалка В.Л.

         Лейтмотивом  семінару постало питання запобігання правопорушенням серед молодді, проведення корекційних заходів , по відношенню до них та ресоціалізація  їх в суспільстві.

         Заняття проводили старший інспектор відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності   Головного управління національної поліції в Харківській області Юрій Шеремет ,  радник-тренер з питань незалежного врядування, кадрової політики КМЄС Алета Вебер - представник Німеччини, Томаш Завада – офіцер поліції Польщі, Вішніца Трайчевські – офіцер поліції Хорватії, Вернер Педерсен  координатор регіонального представництва КМЄС – офіцер поліції Данії.

         Під час роботи семінару було проаналізовано у районах головні обставини які впливають на основні групи та типи неповнолітніх правопорушників, їх соціальне та економічне середовище,  основні правопорушення  та інциденти за їх участю. Учасники  поділилися досвідом роботи з превентивної діяльності, розглянули ситуаційні заходи,  зміни в українському законодавстві у сфері ювенальної  юстиції, заслухали  найкращі практики превентивних заходів та роботи з неповнолітніми правопорушниками у різних країнах ЄС.

Переглядів: 558 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml