Головна » 2019 » Червень » 3 » Святкування Дня захисту дітей
14:40
Святкування Дня захисту дітей

Щороку на початку літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Зачепилівка відзначила дитяче свято яскраво та весело. Розпочалося свято концертною програмою за участі вихованців Дитячого садка, Будинку дитячої та юнацької творчості, Дитячої музичної школи, Будинку культури. Веселий настрій підтримували казкові герої: крокодил Гена, півник, лисичка, Міккі Маус. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Зеленський О.М. привітав дітей і вручив нагороди переможцям обласних конкурсів і фестивалів. Далі на дітей чекали цікаві ігри на станціях: «Обміняй віршик на кульку», «Казкова вікторина», «Малюнок на асфальті», «Спортивна», «Казкова вікторина», «Влучний стрілок», «Малюнок на мольберті», «Караоке», «Конкурс на уважність»,

Діти грали в ігри, малювали, співали, виконували цікаві завдання, але найвеселіше було на станції хореографічній, яка привабила найбільше охочих потанцювати. Подобаються дітям і розваги на батутах. Приємним сюрпризом виявився безкоштовний батут, придбаний напередодні селищною радою. Усі учасники свята отримали призи, безкоштовне морозиво та безліч приємних вражень.

       

 

Переглядів: 360 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml