Головна » 2021 » Лютий » 5 » У здоровому тілі - здоровий дух
10:12
У здоровому тілі - здоровий дух

Всім відома істина, окреслена  давньогрецьким філософом Сократом «Здоровʼя  - це не все, але без здоровʼя нема нічого». Тому логічно було б припустити, що кожна людина несе персональну відповідальність перед собою за своє здоровʼя. 

Формувати  відповідальне  ставлення до власного здоровʼя  молодому поколінню допомагає школа шляхом впровадження здоровʼязберігаючих технологій під час освітнього процесу,  левова частка яких припадає на уроки фізичної культури.

 02.02.2021 на базі Зачепилівської  загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів проведено в on-line режимі семінар-практикум для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Зачепилівської  територіальної громади за темою «Дихальні вправи та профілактика плоскостопості на уроках фізичної культури».

Досвідом роботи, за означеним напрямком, поділився  з колегами Петренко Андрій Володимирович. Під час семінару були  продемонстровані практичні вправи з профілактики та попередження  захворювань на плоскостопість та дихальної системи у дітей, переглянуто фрагменти уроків  фізичної культури у молодших класах, ознайомлено  із змістом власного сайту вчителя  та   рекомендаціями щодо використання   його під час дистанційного навчання.

Переглядів: 181 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml