Головна » 2019 » Листопад » 28 » Участь у семінарі з історії Другої світової війни та історії Голокосту в Європі
15:35
Участь у семінарі з історії Другої світової війни та історії Голокосту в Європі

Український центр вивчення історії Голокосту разом з Меморіалом Яд-Вашем (Ізраїль, Єрусалим), за підтримки Посольства держави Ізраїль в Україні, Асоціації європейських організацій і общин (Вааду) України з 17 по 25 листопада проводили Чотирнадцятий щорічний навчально-методичний семінар з історії Другої світової війни та історії Голокосту в Європі для викладачів гуманітарних дисциплін з України. На запрошення Українського центру вивчення історії Голокосту у цьогорічному семінарі взяв участь і вчитель історії, директор Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Буланов Юрій Іванович. Взагалі, у роботі семінару взяли участь 23 представники з різних регіонів України - Київ, Луцьк і Волинська область, Запоріжжя, Чернігів і Чернігівська область, Черкаси і Черкаська область, Полтава, Ізмаїл, Чернівці, Харків і Харківська область, Миколаївська область, Львівська область.

Згідно програми семінару Юрій Іванович прослухав лекції та взяв участь в практичних заняттях щодо вивчення питань Голокосту, а також став учасником екскурсій по визначних та історичних місцях Ізраїлю.

Багато корисної інформації отримав Буланов Ю.І. і як учитель, і як директор закладу освіти. Тож є чим поділитися після такого семінару і з школярами, і з колегами.

Переглядів: 279 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml