Головна » 2018 » Листопад » 8 » Упровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес Нової української школи
10:46
Упровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес Нової української школи

    7 листопада 2018 року в м.Харків завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Пилипенко Г.В. та методист відділу Мирна Н.В. взяли участь у роботі Всеукраїнського науково-практичного семінару за темою «Упровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес Нової української школи».

         На пленарному засіданні, яке проходило в залі Національного фармацевтичного університету, були розглянуті питання освіти у сфері здоров’я в умовах реформування загальної середньої освіти, формування здоров’язбережувальної компетентності як  важливого елементу навчання учнів у Новій українській школі, стан здоров’я дітей та підлітків і соціальні детермінанти його формування та інші. В роботі семінару взяли участь та виступили перед учасниками заходу Фіцайло С.С., заступник начальника відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Департаменту середньої та дошкільної освіти МОНУ, Страшко С.В., завідувач кафедри медико-біологічних і валеологічних основ охорони життя та здоров’я НПУ ім. М.П. Драгоманова, Пересипкіна Т.В., завідувач відділенням наукової організації медичної допомоги школярам і підліткам Державної установи «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМНУ»  та інші особи міста Харкова, причетні до цієї теми – Покроєва Л.Д., Бойчук Ю.Д., Деревянко В.В., Талгіна О.В.

       В цей же день на базі КВНЗ «ХАНО» працювали чотири локації: інтерактивне заняття «Розбудова  партнерства в учнівському середовищі засобами проекту «Вчимося жити разом»; воркшоп «Шість цеглинок в освітньому просторі школи»; майстер-клас «Емоційна саморегуляція як запорука збереження і зміцнення психічного  здоров’я  усіх учасників освітнього процесу»; методичний івент «Навчання в русі - здоров’язбережувальна технологія Нової української школи».

      Учасники семінару отримали велику кількість інформації для впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес Нової української школи на місцях.

Переглядів: 556 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml