Головна » 2021 » Травень » 28 » Уже третій день Зачепилівський дошкільний навчальний заклад (ясла - садок) "Ромашка" випускає своїх пташенят у доросле життя
19:27
Уже третій день Зачепилівський дошкільний навчальний заклад (ясла - садок) "Ромашка" випускає своїх пташенят у доросле життя

28.05.2021 року заступник голови Зачепилівської селищної ради Олена Подколзіна та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Лілія Тума відвідали випускний бал  старшої групи  "Вишенька". Оленв Вікторівна та Лілія Петрівна привітали випускників із їх першим випускним балом та подарували подарунки від ініціативної групи "РЕВЕРС", Зачепилівської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту.

   Випускники для всіх присутніх приготували цікаву, гарну концертну програму. Дітки розказували вірші, співали пісні і дуже гарно танцювали.  Дитячий садочок «Ромашка» був другою домівкою для сьогоднішніх випускників. Адже у садочку вихователі піклувалися про діток, віддаючи їм свою материнську любов, повагу, ласку, щире відкрите серце і велику турботу.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Переглядів: 204 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml