Головна » 2019 » Січень » 8 » В рамках січневого педагогічного тижня – засідання методичної ради відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради
16:55
В рамках січневого педагогічного тижня – засідання методичної ради відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради

 8 січня 2019 року на базі Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відділом освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради проведено засідання методичної ради, на якій розглянуто питання:

  1. Про підсумки проведення ІІ (ОТГ) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та І (районного) етапу конкурсу-захисту робіт МАН. Завдання ЗЗСО Зачепилівської селищної ради на участь у ІІІ етапі.

Пилипенко Г.В. – завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради

  1. Про проведення предметних тижнів.

Коломієць Л.В.- методист відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради

  1. Наступність між дошкільною та початковою ланками освіти в умовах створення інноваційного простору Нової української школи.

Мирна Н.В.- методист відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної

   В роботі методичної ради прийняли участь 19 учасників: члени методичної ради, заступники директорів з НВР  та ВР, вчителі історії, керівники ШМО, МО вчителів початкових класів та  представники від ЗДО.

В рамках січневого педагогічного тижня9 січня засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури, 10 січня   засідання методичної студії за темою: Створення системи підготовки до ЗНО-2019 випускників ЗЗСО Зачепилівської селищної ради.

 

 

Переглядів: 399 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml